Nins i nines sahrauís comencen les seves "Vacances en pau" a Llucmajor
Enguany famílies del municipi acullen 6 infants dels campaments de refugiats
El batle de Llucmajor, Gori Estarellas i regidors, han rebut a l'Ajuntament de Llucmajor la visita dels nins i nines que participen del programa "Vacances en Pau 2017", que organitza l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPSIB) des de fa 35 anys. Les famílies llucmajoreres acullen aquest estiu 6 infants procedents dels campaments de refugiats de Tindouf.

Fa unes setmanes que van arribar a Mallorca procedents dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) i avui han visitat l'Ajuntament de Llucmajor. Recordar que el projecte "Vacances en Pau" ha permès venir a passar l'estiu a la nostra illa a 95 infants.

El programa "Vacances en pau" ofereix una oportunitat als infants sahrauís, de poder veure una altra realitat fora dels camps de refugiats on han nascut; també l'oportunitat de sortir durant els mesos més durs de l'any a causa de les altes temperatures i poder tenir una alimentació més variada i saludable i també hi ve inclòs el programa PISIS que realitza revisions i controls de la salut dels nins i nines. Però tampoc s'ha d'oblidar que aquests petits són ambaixadors del poble sahrauí que donen a conèixer la història d'un poble que fa més de 43 anys que lluita per recuperar la seva terra de forma pacífica.

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web