Llucmajor es promociona a fires internacionals com a destí de turisme i esport accessible
Ha estat present a la fira Rehacare de Düsseldorf i al saló de vacances accessibles de Brussel·les
El municipi de Llucmajor ha estat present a dues fires internacionals per tal de promocionar-se com a destí de turisme i esport accessible. Les regidories de Turisme i d'Esports, continuen apostant per la promoció turística de les rutes accessibles del terme municipal i les opcions de practicar esport adaptat i han estat presents a la Fira Rehacare de Düsseldorf i al World Summit on Accessible Tourism (saló de vacances accessibles) de Brussel·les.

A les dues fires s'han donat a conèixer els itineraris per adaptats o accessibles o un plànol del nucli antic de Llucmajor amb fins a 13 monuments o espais públics o privats. També s'han donat a conèxier els esports adaptats així com fulletons de promoció en braille o amb codis QR que es poden escanejar amb el mòbil i poder tenir informació amb àudio en 4 idiomes. Les platges accessibles com ara la de s'Arenal amb la propera temporada comptarà amb una nova passarel·la accessible fins a la mar i zona d'ombra, també han estat un dels espais promoguts.

Especial protagonisme ha tengut el golf, ja que també s'ha donat a conèixer el primer campionat internacional de golf en cadira de rodes (Wheelchair Golf Open Championship IWGOC), que se celebra del 15 al 17 de novembre, en el Golf Son Antem de Llucmajor.

L'Ajuntament de Llucmajor, com altres municipis de Mallorca, ha estat representat per la Fundació Handisport Mallorca, entitat que promou la integració real en la societat de persones amb discapacitat.

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web