L'IES Llucmajor celebra el seu 40è aniversari amb una exposició retrospectiva
Divendres 14, 19.30h, llicó inaugural al Claustre de Sant Bonaventura
L'institut de Llucmajor celebra el seu 40è aniversari i ho farà amb una exposició retrospectiva històrica, amb imatges d'aquestes quatre dècades d'existència. La mostra estarà ubicada en el Claustre de Sant Bonaventura.

L'exposició es podrà visitar a partir del proper divendres, dia 14 de setembre, després de la lliçó inaugural del curs 2018-2019 de l'IES Llucmajor. Aquesta lliçó durà per títol "La meva directora, el meu director, el nostre director" i anirà a càrrec de Teresa Velasco, Toni Mateu, Miquel Serra i Tomeu Carrió.

Des de l'IES han muntat aquesta exposició per a commemorar que ha fet 40 anys de la inauguració de dos edificis molt importants per al poble de Llucmajor, d'una banda el de l'INB Maria Antònia Salvà, que ja havia utilitzat altres espais (escola de St. Bonaventura i l'antic edifici de Can Mataró) i per l'altra l'Institut Comarcal de Formació Professional, que en el moment de la inauguració encara no tenia nom específic.

Recorden que el dia de la inauguració d'aquell mes d'agost de 1978, "el poble sencer es va preparar per rebre la visita dels reis de l'estat espanyol, un fet gairebé increïble. La rebuda es va fer primer a plaça, que estava de gom a gom. Els reis varen ser rebuts amb tots els honors, pujaren a l'Ajuntament i després dels discursos de rigor, en cotxe, anaren fins als afores del poble, cap a aquells dos edificis que estaven, una mica lluny de tot. Allà els tornava a esperar moltíssima gent i la majoria va esperar fins a veure pujar els reis en un helicòpter que els havia estat esperant, allà estacionat, un parell d'hores".

"Per aquests emblemàtics edificis de l'IES hi han passat milers i milers d'alumnes i que unificats el 1996 amb el nom d'IES Llucmajor segueixen la seva història".


Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web