Les Fires de Llucmajor de 2018 amplien l'oferta amb una nova mostra dedicada a l'esport
"Llucmaesport" se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d'octubre

Les Fires de Llucmajor de 2018 ampliaran i diversificaran la seva oferta amb l'organització de la primera edició d'una fira dedicada a l'esport, que durà el nom de "Llucmaesport". La mostra reunirà entitats, clubs, federacions, empreses i altres agents de l'àmbit esportiu del municipi de Llucmajor.

"Llucmaesport" se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d'octubre. El regidor d'Esports i de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores explica que "Llucmajor és un municipi que disposa de gran quantitat de clubs esportius i empreses així com també instal·lacions públiques i privades que es dediquen a la pràctica de múltiples esports". En aquest sentit, afegeix que "també som un municipi de fires i hem pensat unir aquests dos vessants perquè es reforcin mútuament".

La fira de l'esport llucmajorer acollirà múltiples activitats als carrers del poble amb diferents objectius:

- Dotar d'un espai promocional a entitats esportives i empreses relacionades amb el món de l'esport, especialment les que realitzen la seva activitat al municipi de Llucmajor.

- Fomentar la pràctica de l'esport a la població en general, potenciar els hàbits saludables que ens proporciona, així com les diferents activitats que es poden trobar al municipi de Llucmajor.

-Cohesionar el teixit social i esportiu.

Així mateix, ja des de l'inici, es pretén fomentar la participació ciutadana. Una prova és el nom de la mostra, que va ser elegit pels representants de les entitats assistents a la primera reunió i també la imatge representativa de l'esdeveniment (també s'adjunta). Aquesta ha estat realitzada pels alumnes del grau de batxillerat artístic de l'IES Llucmajor, que ho han utilitzat com a una experiència de treball real i també ha estat avaluable dins el seu curs. La guanyadora ha estat Helen Molina i la finalista Elda Felipe. El professor: Víctor Castells.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web