L'Ajuntament de Llucmajor organitza tallers gratuïts d'audiovisuals per a joves de 12 a 30 anys
L’àrea de Joventut n’ofereix un de cinema, dos de fotografia i un de videoblogs
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor durà a terme un programa que ha denominat el “Mes dels audiovisuals”, per tal de començar el curs escolar amb una important oferta de tallers gratuïts destinats a joves d’entre 12 i 30 anys. Aquests tallers requereixen un mínim de 5 persones inscrites per dur-se a terme i s’aniran posant en marxa a mesura que s’assoleixi aquest mínim. Ara per ara s’oferereixen tallers de cinema, dos de fotografia i un de videoblogs.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, Francisca Almagro (PSOE), apunta que des del servei de dinamització juvenil “apostam per proposar coses noves als joves perquè els cridin l’atenció s’engresquin a participar i els audiovisuals pensam que els atrauran, ja que són molt presents en el món que vivim”.

Els tallers es duran a terme cada dijous de 18.00 a 20.00 hores al Centre d’Informació Jove de Llucmajor (Ca ses Gotleves). Un dels tallers du per títol Silenci, es roda! i té com a objectiu ensenyar a fer un curtmetratge o videoclip amb tècniques i eines d’un director de cinema. També n’hi ha dos relacionats amb la fotografia: La meva amiga Reflex i Ja tinc a foto, i ara?. Finalment, el darrer és Mamà,vull ser youtuber sobre el món dels videoblogs.

Des de l’àrea de Joventut expliquen que un cop acabades les quatre sessions de cada taller i si hi ha interès per part dels participants, es podrà ampliar per tal d’aprofundir en les esmentades matèries.

Almagro destaca que “en aquesta primera part del curs hem proposat aquests tallers d’audiovisuals i després, segons la resposta, en tenim altres per a oferir com per exemple cursos relacionats amb el món de la cuina sempre evidentment tenint en compte que són per a joves”.

La inscripció prèvia als tallers es pot fer al telèfon 655 895 165 o a dinamitzaciojove@llucmajor.org.

Més informació dels cursos a l'agenda de setembre.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web