L'Ajuntament de Llucmajor inverteix 500.000 euros en millores d'infraestructures
Destina també 2’3 milions d’euros de les arques municipals a amortitzar deute
L'Ajuntament de Llucmajor destinarà 500.000 euros a diferents inversions per a millorar les infraestructures del nucli urbà, s'Arenal i urbanitzacions. Aquesta quantitat prové del romanent de tresoreria i es destinarà a les anomenades inversions Financerament Sostenibles.

Concretament, es destinen 269.596 euros a asfaltar 18 carrers o trams de carrers d'arreu del terme municipal. Concretament se n'asfaltaran a Llucmajor (2), a s'Arenal (6), 10 entre Badies, sa Torre i Las Palmeras. L'objectiu de l'equip de govern (PSOE-MÉS-PI) és anar asfaltant els carrers que ho requereixen, prioritzant els que pitjor estan.

A Llucmajor, s'Arenal i urbanitzacions també es té previst millorar els parcs infantils amb una inversió global de 90.000 euros. Es milloraran i actualitzaran els joves que presenten pitjor estat i que és "una demanda de les famílies amb infants".

A sa Torre es realitzarà una inversió de prop de 14.000 euros per a il·luminar una zona verda ubicada entre els carrers Sant Lluc i Barcelona i que arriba gairebé a Puigderós. La regidora delegada d'Urbanitzacions, Lucia Escribano, explica que aquesta inversió "és important perquè és una zona molt utilitzada pels propietaris de cans o famílies amb infants que hi van a passejar i quan es fa de nit volem que hi puguin anar amb tranquil·litat i seguretat".

Per altra banda, s'inverteixen 100.000 euros a la millora i modernització dels sistemes de climatització dels edificis municipals, que en la majoria dels casos "han quedat obsolets i fins i tot n'hi ha que no funcionen". També es destinen 30.500 euros a la millor i actualització d'equips informàtics per a l'administració.

Aquestes millores s'adjudicaran aquest 2017 i es durant a terme dins el 2018.
AMORTITZACIÓ DE DEUTE
En la mateixa línia, l'equip de govern ha decidit destinar 2'3 milions d'euros del romanent de tresoreria a l'amortització del deute de l'Ajuntament de Llucmajor. De fet, en tancar l'exercici de 2017, el deute municipal quedarà en 21.600.000 euros quant a principis d'aquest mandat, era de 40.000.000 d'euros.

El batle de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que "una vegada que podem anar controlant el deute i reduir-lo gràcies a la línia de contenció de desepesa que es marcà aquest equip de govern, podem destinar partides del romanent de tresoreria a fer inversions i millores en les infraestructures del terme municipal".
El carrer Miquel Salvà de Llucmajor, un dels que serà objecte de millora.
El carrer Miquel Salvà de Llucmajor, un dels que serà objecte de millora.
Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web