La Rua de Llucmajor i la rueta infantil de Badies, s'ajornen a diumenge dia 11 de febrer
A causa de la previsió meteorològica
Davant la previsió meteorològica per aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Llucmajor ha pres la decisió d’ajornar la Rua de Llucmajor a aquest diumenge 11 de febrer a les 17 h.
La Rua estava programada, inicialment, per al dissabte 10 de febrer. Les previsions, però, indiquen que la probabilitat de pluja, a la Ciutat de Llucmajor, entre les 16 i les 20 h., és del 45-60%, tal com es pot veure en la imatge del web de l’AEMET:
Les bases de participació de la XXXV Rua de Llucmajor, publicades per l’Ajuntament, ja especifiquen que “en cas de mal temps, la Rua es farà l’endemà diumenge, dia 11, a la mateixa hora”.

Així mateix, també s'ajorna a diumenge dia 11 de febrer a la mateixa hora la rueta infantil de Badies que s'havia de celebrar Dissabte dia 10 de febrer.
Es manté la programació però per diumenge:
Rueta infantil amb batucada a Badies. Concentració a les 10.30 h al parc infantil de la plaça de Pegàs, davant el poliesportiu (SITT Tenis). Recorregut: carrers Creu del Sud, Júpiter, Centaure, Saturn, Churruca, Joan d’Àustria, Almirall Moreno, Almirall Vierna i entrada a la plaça de l’Almirall Joan de Borbó.
I a les 12.00 hores Actuació infantil de "Mallorca Fiesta" a Badia Gran.
Ho organitza: Associació de Veïns de ses Badies.
Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web