Els nins i nines de Llucmajor estrenen la renovada escoleta Fada Morgana
Les obres s’han executat amb una ajuda de 151.250 euros del Consell de Mallorca
Els nins i nines de 0 a 3 anys de Llucmajor estrenen aquest curs escolar una remodelada escoleta municipal Fada Morgana, un cop concloses dins els terminis prevists les obres de millora que suposen una passa més cap a aconseguir adherir el centre a la xarxa d’escoles infantils del Govern de les Illes Balears.

Ahir es va celebrar una jornada de portes obertes un cop acabades les obres d'adequació de les instal·lacions existents a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. També s’ha adaptat l’edifici a les condicions d’habitabilitat. Amb aquestes obres s’estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d’educació infantil. Entre altres millores, amb els sanitaris han quedat integrats de tal manera que els nins i nines no ha de sortir de l’aula per accedir-hi. Per altra banda, s’ha habilitat una aula d’usos múltiples, espais d’esplai solejats i també amb porxos; una cambra d’higiene per al personal i persones adultes.

Tot plegat ha suposat una important millora i renovació de totes les instal·lacions del centre escolar construït fa 32 anys.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Barceló (MÉS), va destacar que “les obres s’han pogut dur a terme dins els terminis prevists inicialment amb la qual cosa els nins i nines només es van haver de canviar d’espai en el tram final del curs passat i això per a nosaltres era molt important”. En aquest sentit, Barceló va agrair la col·laboració i predisposició de “tot l’equip docent de l’escoleta i també la d’altres departaments de l’Ajuntament de Llucmajor”.

A l’acte hi assistí el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (EL PI) i altres integrants de l’equip de govern (PSOE-MÉS-PI) com ara Jaume Tomàs i Maria Antònia Gil.

L’escoleta municipal tendrà cinc unitats escolars infantils, abraçant el cicle complet de 0 a 3 anys i tendrà una capacitat per a 67 infants.

Aquestes obres s’han executat amb una ajuda del departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca dins un pla especial d’inversions financerament sostenibles.

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web