Els ciutadans podran votar fins a 59 propostes dels Pressupostos Participatius
Particulars i associacions presentaren fins a 110 iniciatives
Els ciutadans de Llucmajor podran votar fins a 58 propostes presentades pels mateixos veïnats i veïnades del terme municipal en el procés els pressupostos participatius de 2017, per tal que siguin executades com a part de l’apartat d’inversions. La comissió tècnica es va reunir i va dur a terme la validació tècnica de les 109 propostes que es varen presentar entre els dies 15 de juny i el 3 de juliol.
Cal recordar que l’Ajuntament de Llucmajor va reservar 150.000 euros dels pres- supostos municipals de 2017 per tal que els ciutadans elegeixin el seu destí. Aquesta quantitat es repartí de forma equitativa a Llucmajor, s’Arenal i Urbanitza- cions amb 50.000 euros a parts iguals a cada àrea.
Ara, la propera passa serà l’assemblea que tindrà lloc als tres territoris del terme municipal de Llucmajor:
- 17 de juliol a les 19h al Claustre de Sant Bonaventura (Llucmajor)
- 18 de juliol a les 19h a les oficines municipals de S’Arenal
- 19 de juliol a les 19h a les oficines municipals d’Urbanitzacions.
En aquesta trobada es debatran les propostes presentades i es convidarà a les persones o associacions que hagin presentat propostes viables i així ho desitgin, a exposar i defensar la seva proposta davant de la resta d’assistents. Si és el cas, cal contactar prèviament a l’àrea de participació ciutadana de l’Ajuntament de Llucmajor per notificar-ho i preveure-ho en el programa. Recordem l’adreça elec-
trònica: pressupostosparticipatius@llucmajor.org i pciutadana@llucmajor.org
Posteriorment s’obrirà un procés de votació fins al 4 d’agost i es podran fer les vo- tacions a una urna situada a l’Ajuntament de Llucmajor i a les que s’habilitaran a cada Oficina d’Atenció Ciutadana.

A L'ENLLAÇ INFERIOR PODEU CONSULTAR L'INFORME DE VALIDACIÓ TÈCNICA

Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web