El claustre de Sant Bonaventura obr tots els horabaixes per apropar la cultura als usuaris
El dia 12 de juliol s’inauguren les millores i noves dependències de l’arxiu municipal
El Claustre de Sant Bonaventura ha ampliat el seu horari d’obertura afegint a l’actual tots els horabaixes de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00 hores. Així, aquest nou horari d’obertura al públic que entrà en vigor el passat dia 1 de juliol, queda establert de la següent manera:
- De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
- Dissabtes, de 17.00 a 20.00 hores.
Diumenges tancat.

El regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura (Més) explica que l’objectiu d’ampliar aquest horari d’obertura és que els usuaris habituals i també els visitants ocasionals i turistes tenguin un marge de temps més ampli per poder gaudir de l’oferta cultural d’aquest centre. “Al claustre tenim una activitat molt interessant i volem que la gent tengui el màxim d’opcions per poder gaudir-ne. Per exemple, des del passat dia 21 d’abril i fins al 18 d’agost, hi ha una exposició de Michael Kenna que és un dels millors fotògrafs del món i hem de posar el màxim de facilitats quant a horari perquè pugui ser visitada”, explica Segura.
El regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura.
El regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura.
INAUGURACIÓ MILLORES ARXIU
Així mateix, el proper dia 12 de juliol a les 18’00 hores s’inaugurarà de forma oficial la millora i reubicació de l’arxiu municipal de Llucmajor, que és una de les iniciatives impulsades per l’antecessora de Segura al capdavant de l’àrea de Cultura, Adelina Gutiérrez.

Els darrers mesos, s’han dut a terme tasques de manteniment i conservació dels llibres i documents vist l’estat en què es trobà tot aquest material històric per tal de recuperar-lo i mantenir-lo en les condicions òptimes que requereixen els arxius històrics.

A l’acte d’inauguració hi assistiran representants de l’Ajuntament de Llucmajor, del Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears.
Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web