CORREFOCS 2018
Dissabte 13 de gener, hi haurà correfocs a tres nuclis del terme: Llucmajor, Badia Gran i s'Arenal.
Cartell dels correfocs
Cartell dels correfocs
A Llucmajor:

A les 20'00 h, encesa del fogueró dels Quintos del 98 a la plaça Santa Catalina Thomàs (darrere de la plaça d’Espanya) Venda de tiquets fins dia 10/01/2018 a Ecoviure i al Caliuet, a Ca’n Janer i Comercial Garcias. Menú carnívor 8 € , menú vegà 9 € i menú infantil 6 €. Tots els menus inclouen postre i beguda. També hi ha l’opció sense gluten.


A les 22'00 h, CORREFOC a Llucmajor a càrrec dels Dimonis de Capocorb acompanyats per la batucada Nòmades del Renou. Sortida des de la plaça de Santa Catalina Thomàs de la colla infantil de dimonis amb la batucada. Des de l’ajuntament sortiran els Dimonis de Capocorob i faran el recorregut pels carrers Font, Nou, Sant Joan , Sant Vicenç de Paül, Constitució per acabar al punt d'inici.


A Badia Gran:

Correfoc amb els Dimonis de Capdepera.

Sortida a les 19’30 h, des del local del Casal de Joves, al carrer Isaac Peral núm. 5,
recorregut pel carrer Méndez Núñez fins a la plaça Almirall Joan de Borbó


A s’Arenal:

Correfoc amb els Dimonis de l’Inframón, Dimonis Trafoc i batucada Trasò.

A les 22.30 hores, sortida del carrer de Sant Bartomeu cantonada amb el carrer de la Dragonera. Desfilada amb torxes i elements pels carrers Cabrera, Formentera, Berga i Maria Antònia Salvà fins a arribar a la plaça Major, on tendrà lloc el correfoc.IMPORTANT:

Consultau les normes per participar als correfoc. Les podeu descarregar aquí mateix.I recordau que el mateix dia hi ha una gimcana fotográfica per a joves de 12 a 30 anys.

Cadascú hi participa al correfoc de la seva elecció.

Termini d'inscripcions obert per participar a la gimcana fins dia 11/01/2018. Consultau a les bases el procés d'inscripció.

Podeu descarregar-vos les bases aquí mateix.
Gimcana fotogràfica FOC I ESPIRES
Gimcana fotogràfica FOC I ESPIRES
Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web