Concurs de fotografia jove JOVENT EN POSITIU
La temàtica d’aquest concurs és el jovent: JOVENT EN POSITIU 2018 per la qual cosa les fotografies que s’enviïn per participar-hi han d’estar relacionades amb aquesta temàtica i localitzades a un indret del terme municipal de Llucmajor. La fotografia guanyadora serà la imatge del cartell de la SETMANA JOVE 2018 de Llucmajor (abril) i de les DIADES JOVES de s’Arenal i Badies (maig).

Hi poden participar de manera individual els joves residents al municipi de Llucmajor de 12 a 30 anys (complerts).

Per participar en el concurs cal inscriure-s’hi i enviar les fotografies al correu electrònic rpastor@llucmajor.org abans del 15/03/18 a les 23.59h, indicant a l’assumpte del missatge INSCRIPCIÓ CONCURS FOTOGRÀFIC i especificant al cos del missatge:

Inscripció amb cessió de drets d’imatge
Nom i llinatges
Pseudònim de participació
DNI escanejat (i en el cas de menor d’edat autorització i DNI del pare/mare o tutor)
Telèfon de contacte
Correu electrònic
Lloc i data de la foto


FUNCIONAMENT
Les inscripcions i el lliurament de les fotografies es realitzarà fins dijous 15 de març a les 23.59 h. Aquestes s’han d’enviar per correu electrònic a rpastor@llucmajor.org dins el termini anteriorment esmentat.

Els participants rebran un correu electrònic de confirmació de participació. En cas que no es rebi la dita confirmació, serà imprescindible que es posin en contacte amb el CIJ (971.662.512) abans del termini establert per participar en el concurs.

El jurat serà l’encarregat de fer una preselecció de les tres millors fotografies, que seran les que optaran al premi final a través de les votacions a les xarxes socials.
Divendres 16 es penjaran a la xarxa social instagram, al perfil cij_llucmajor les tres fotos finalistes amb el hashtag #cijllucmajor.

La foto guanyadora serà la que dilluns 19 de març a les 10h tingui més votacions.

L’organització es reserva el dret d’excloure automàticament i immediatament del concurs de la fase de votació popular a les tres fotografies finalistes qualsevol concursant del qual es detecti l’ús de mitjans fraudulents de captació de vots.

En cas d’empat, el jurat decidirà la foto guanyadora.
El mateix dilluns 19 de març, abans de les 14.00 hores, es comunicarà quina és la fotografia guanyadora a través de les diferents xarxes socials municipals.

El guanyador obtindrà el premi següent:

La fotografia guanyadora serà la imatge del cartell de la Setmana Jove de Llucmajor i de les Diades Joves de Badies i s’Arenal.

Les tres fotografies finalistes rebran una ampliació 60x40 en cartó ploma de la imatge

El responsable de la fotografia guanyadora en les votacions populars obtindrà un premi en metàl·lic de 50 €

Podeu descarregar-vos les bases completes aquí mateix
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web