Ampliat l'horari de les instal·lacions esportives d'estiu de la platja de s'Arenal
Fins a 10.000 persones feren ús de la “Beach Sport” durant la temporada passada
Després de l'èxit de la temporada passada, en què prop de 10.000 persones van fer ús de les instal·lacions esportives de la platja de s'Arenal amb el denominat "Beach Sport", enguany les àrees d'Esports i de Turisme de l'Ajuntament de Llucmajor, repeteixen experiència ampliant les hores que posen aquest servei a disposició de residents i turistes.

Així, enguany, s'amplia dues hores diàries la posada en funcionament de les instal·lacions, quedant obert de 10.00h a les 18.00h els set dies de la setmana i fins al mes de setembre, aquest inclòs.

Oferir a residents i visitants la possibilitat de practicar múltiples esports de forma gratuïta a la platja de s'Arenal, "a banda de fomentar hàbits i pràctiques saludables, també pretén millorar el tipus de turisme, eliminar hàbits incívics i potenciar-ne de més beneficiosos per a la salut mitjançant la pràctica de l'esport", coincideixen en assenyalar la regidora de Turisme, Lucia Escribano i el d'Esports, Tomeu Tugores.

Cal recordar que s'ofereix futbol, volei, handbol, rugbi, pales, indiaca, dianes, jocs de taula, disc volador (frisbee), bolos gegants o petanca.

Per a fer ús de les instal·lacions, s'ha de contactar amb els monitors que coordinen les instal·lacions a peu de platja. En cas de la pràctica d'esports per equips, també es pot reservar per una determinada hora, com és el cas, per exemple, del camp de futbol o de volei.

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web