Altres > Altres esdeveniments

Treballar a l'estiu. INFOTALLER A LLUCMAJOR

Treballar a l'estiu. INFOTALLER A LLUCMAJOR
Taller informatiu adreçat a joves que vulguin cercar feina per a l'estiu,a càrrec de Joana Xamena (Centre d'Informació Jove)

Requisits:
Joves de 16 (que els cumpleixin enguany) fins a 25 anys, preferiblement del terme municipal de Llucmajor.

Dedicar l'any a estudiar i centrar-te a aprendre i destinar les vacances a treballar és una opció cada cop més acollida pels joves. A l'estiu s'amplien les ofertes de feina per la gran afluència de turisme que visita el nostre país.

Durant l’estiu molts sectors necessiten reforçar personal i és una bona època per trobar una feina de temporada, ja sigui com a primera feina o per anar adquirint experiència laboral.

Hoteleria i restauració, botigues d’esports o de mobles, pimes, concerts, creuers, lleure, parcs d’atraccions, fires i congressos, sector cultural, cooperatives d’iniciativa social i feines a l’estranger… són diferents àmbits als quals es pot recórrer per trobar feina.

Però abans d’iniciar el procés de recerca de feina cal plantejar-se una sèrie de qüestions i també preparar-se per al mateix procés de cercar la feina.

En aquest INFOTALLER s’aborden tres temes molt amplis però que et seran útils per iniciar aquest procés actiu de recerca, no sols de cara a l’estiu sinó per començar a tenir una idea de la feinada que suposa cercar feina.

Places limitades!!!
Per inscriure's enviau la butlleta d'inscripció a cij@llucmajor.org o bé passau pel CIJ (Carrer de Jaume I núm. 7) a emplenar-la. Termini d'inscripció obert fins dia 24/04/2017
LugarClaustre de Sant Bonaventura. Llucmajor
PrecioGratuït
25 d'abril

  a les  18:00 h.

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web